NederlandsEnglish
krt

Inschrijven

U kunt zich voor 'Optimizing Results on Anterior Aesthetic Ceramics' inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. De kosten voor deelname aan deze training bedragen €4600,- per persoon. Dit is inclusief cursusmateriaal, food & beverages.

Na inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen een bevestiging en bijbehorende factuur. U ontvangt 10 dagen voorafgaand aan de training verdere informatie. Deelnemers die niet meer geplaatst kunnen worden ontvangen bericht.

Inschrijfformulier

Praktijk
Naam *
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer
Contactpersoon
Geslacht
Voorletter(s)**
Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Functietitel
BIG-nummer
Telefoonnummer*
E-mail*
Waar kent u ons van:
Promotiecode
Eventuele dieetwensen:
Overige bijzonderheden:
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden*
Niet leesbaar? Verander tekst
 

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Verhinderd?

Annulering van een inschrijving kan alleen schriftelijk (per post) plaats vinden. Indien annulering tot 8 weken voor aanvang van het congres plaats vindt, wordt er € 35,00 administratiekosten in rekening gebracht. Indien annulering binnen 8 tot 4 weken voor aanvang van het congres plaats vindt, is 50% van de cursusprijs verschuldigd. Indien annulering binnen 4 weken voor aanvang van het congres plaats vindt, is 100% van de cursusprijs verschuldigd.

Indien een cursist verhinderd is om aan een training deel te nemen, dan kan een vervanger kosteloos diens plaats innemen. Deze vervanging dient plaats te vinden voordat het congres van start is gegaan. Tijdens het congres is vervanging niet mogelijk.